De cast van woensdag en hun echte partners - de lijst (2024)

Amusem*nt

The Cast Of Wednesday And Their Real-Life Partners - The List (1)

Leon Bennett/Getty Images

DoorMorgan Kap/

Die van Netflix"Woensdag"was meteen een hit bij de kijkers en werd volgens de "derde meest populaire Engelstalige tv-serie aller tijden".Deadline. Het is gemakkelijk te begrijpen waarom de serie een grote vlucht nam, inclusief een met sterren bezaaide castChristina Ricci, Jenna Ortega en Catherine Zeta-Jones, de moderne versie van de griezelige serie weerspiegelt perfect de klassieke"Addams-familie"vibes terwijl er ook enkele nieuwe personages op tafel komen.

Een ander leuk onderdeel van de show is de romantische component, waarbij bijna elk hoofdpersonage in de show een soort romantische interesse heeft in een ander personage. Dit zorgt op zijn zachtst gezegd voor een aantal spannende – en met drama gevulde – liefdesdriehoeken. En hoewel het leuk is om de romantiek op het scherm te zien, moeten we toegeven dat we nieuwsgierig zijn naar de datinglevens van de acteurs die elk 'woensdag'-personage in het echte leven spelen. Daarom zijn we hier om je meer te vertellen over de cast van "Woensdag" en hun echte partners.

Woensdag Addams/Jenna Ortega

The Cast Of Wednesday And Their Real-Life Partners - The List (2)

Amy Sussman/Getty Images

Wednesday Addams zou er waarschijnlijk voor kiezen om voor altijd alleen te zijn, maar geldt dat ook voor de acteur die Wednesday speelt, de 20-jarige Jenna Ortega? De jury is eruit. VolgensDrukteOrtega werd in 2018 gelinkt aan acteur Asher Angel toen het paar samen een première bijwoonde. Kort daarna woonden Ortega en Angel ook samen een Halloween-evenement bij, verkleed als Ariana Grande en Pete Davidson, die op dat moment verloofd waren. Het aantrekken van een koppelkostuum – en bovendien het verkleden als een verloofd stel – suggereert dat de twee meer dan vrienden waren, maar we zullen het nooit zeker weten omdat noch Ortega noch Angel ooit een relatie hebben bevestigd.

In 2017 speelde Ortega de hoofdrol in de liefdesbelangstelling in de videoclip "Chapstick" van Jacob Sartorius, en de twee delen een knuffel in de video (viaDrukte). Dit bracht fans ertoe te geloven dat het paar een romantische relatie had, maar nogmaals, er kwam geen echt bewijs naar boven om dit te bewijzen. En in feite schoot Ortega op een podcast uit 2019 alle datinggeruchten over haar neer: "Volgens internet ging ik uit met zes jongens, [maar ik] ging met geen van hen uit" (via Bustle).

De enige verliefdheid die Ortega ooit publiekelijk heeft bezeten? Barack Obama. "Toen ik jonger was, was Barack Obama mijn eerste verliefdheid", zei ze op de podcast "20 Questions: On Deadline" (viaDrukte). "Ik was geobsedeerd door hem. Ik keek naar de inauguratie met goo-goo-ogen op mijn gezicht."

Marilyn Thornhill/Christina Ricci

The Cast Of Wednesday And Their Real-Life Partners - The List (3)

Tinseltown/Shutterstock

De O.G. Wednesday Addams, Christina Ricci, heeft een aantal langetermijnpartners gehad. Ricci stond op woensdag bekend als de eigenzinnige Marilyn Thornhill en trouwde in 2013 met filmproducent James Heerdegen nadat de twee elkaar ontmoetten tijdens het filmen van ‘Pan Am’ in 2011 (volgensWij wekelijks). De twee kregen in 2014 samen een zoon en leken gelukkig te zijn... maar achter gesloten deuren had Ricci te maken met een verwoestende realiteit. In juni 2020 kreeg Ricci een beschermingsbevel tegen Heerdegen en vroeg hij de echtscheiding aan. Uit gerechtelijke documenten uit 2021 bleek dat Ricci sinds 2013 te maken kreeg met huiselijk geweld vanuit Heerdegen, waarbij het geweld tijdens de pandemie toenam (volgens Us Weekly). Dit resulteerde erin dat Ricci de volledige voogdij kreeg over de zoon van het echtpaar en hun hond.

Ricci begon in 2021 met haarstylist Mark Hampton te daten, en het lijkt erop dat deze relatie goed verloopt: de twee trouwden in december 2021 en verwelkomden dezelfde maand hun dochter Cleopatra. Hoewel de relatie snel lijkt te zijn geëvolueerd, zegt Ricci dat het een van de gezondste relaties is die ze heeft gehad. "Ik zou zeggen dat de eerste keer dat ik echt op een gezonde manier verliefd werd, waarschijnlijk dit huwelijk is waarin ik nu zit," Ricci zei op Anna Farris' podcast "Unqualified" (viaWij wekelijks).

Xavier Thorpe/Percy Hynes White

The Cast Of Wednesday And Their Real-Life Partners - The List (4)

Presley Ann/Getty Images

Xavier Thorpe is een echte damesman in "Wednesday", waarbij de show hem verbindt met zijn klasgenoot Bianca (Joy Sunday) en de hoofdrolspeelster zelf, Wednesday (Jenna Ortega). In het echte leven lijkt het datingleven van de Canadese acteur Percy Hynes White echter wat meer privé te zijn, hoewel fans een mogelijke romance tussen hem en Jenna Ortega vermoeden (viaElle). Of dit waar is of niet, valt nog te bezien; Hoewel het niet ongebruikelijk is dat co-sterren met elkaar uitgaan, is het ook niet ongebruikelijk dat fans castleden 'verzenden', zelfs als de twee geen romantische betrokkenheid hebben in het echte leven.

Hynes White werd onlangs gelinkt aan ‘Ginny and Georgia’-acteur Katie Douglas nadat de twee samenwerkten aan ‘Pretty Hard Cases’ (volgensAfleiden). Hun potentiële romantische betrokkenheid is echter ook behoorlijk speculatief, aangezien noch Hynes White noch Douglas ooit een relatie hebben bevestigd. Het lijkt erop dat deze hartenbreker op het scherm de zaken in het echte leven rustig houdt.

Larissa Weems/Gwendoline Christie

The Cast Of Wednesday And Their Real-Life Partners - The List (5)

Tinseltown/Shutterstock

Misschien heb je directeur Weems herkend van een ander populair tv-programma, 'Game of Thrones', waarGwendoline Christiespeelt Briënne van Tarth. Maar 'Game of Thrones' is niet het enige waar Christie bekend om staat; ze heeft een geschiedenis van modellenwerk en had ook hoofdrollen in 'Star Wars: The Force Awakens' en 'Star Wars: The Last Jedi'.

Als het gaat om het romantische leven van Christie, heeft de acteur sinds 2013 een relatie met haar partner Giles Deacon. Deacon, een Britse modeontwerper die bekend staat om het maken van de trouwjurk van Pippa Middleton (viaPopSuiker), verteldDe Telegraafin 2016 dat Christie "een fantastische muze" was die enkele van zijn ontwerpen inspireerde. Hij voegde eraan toe: "Ze is zelf een personage, en haar spoor van verschillende personages is briljant - ze is behoorlijk transformerend, wat altijd interessant is vanuit het oogpunt van een ontwerper." Over het algemeen houden Christie en Deacon hun relatie behoorlijk privé, maar de twee worden vaak samen gezien op evenementen en zijn te zien op elkaars sociale media (viaInstagram).

Morticia Addams/Catherine Zeta-Jones

The Cast Of Wednesday And Their Real-Life Partners - The List (6)

Sam Aronov/Shutterstock

Het is op "woensdag" duidelijk dat Morticia behoorlijk geobsedeerd is door haar man, maar geldt hetzelfde voor de acteur buiten het scherm? Het lijkt erop dat Catherine Zeta-Jones sinds 2000 getrouwd is met collega-acteur Michael DouglasWij wekelijksToen de twee elkaar in 1998 voor het eerst ontmoetten, gebruikte Douglas een ophaallijn waarvan hij dacht dat die zou werken: 'Na ongeveer een half uur [rondhangen] zei ik tegen haar:' Weet je, ik word de vader van uw kinderen.'" Het is niet verwonderlijk dat zijn zeer voorwaartse ophaallijn niet werkte, en Zeta-Jones vertrok naar verluidt beledigd (volgens Us Weekly).

Douglas bood echter al snel zijn excuses aan, en de verontschuldiging leidde ertoe dat Zeta-Jones van gedachten veranderde - het jaar daarop waren de twee getrouwd.Douglas en Zeta-Joneszijn openhartig geweest over de ups en downs die gepaard gaan met een langdurige relatie, maar beiden zijn het erover eens dat openheid hen door de jaren heen dichtbij heeft gehouden. Douglas zei tegen Us Weekly: "Het heeft lang geduurd, maar wrok is gemakkelijk onder de oppervlakte te houden. Ik denk dat het meestal heel goed is om dingen eerder dan later naar buiten te brengen." Zeta-Jones lijkt het met deze stelling eens te zijn en wijst op het belang van ‘open en eerlijk’ zijn tegenover je partner (viaWij wekelijks).

Gomez Addams/Luis Guzmán

The Cast Of Wednesday And Their Real-Life Partners - The List (7)

Jerod Harris/Getty Images

Luis Guzmán, ook wel bekend als Gomez Addams, en zijn vrouw, Angelita Galarza-Guzmán, zijn zeker twee doelpunten. Hoewel we niet veel weten over Galarza-Guzmán, weten we wel dat de twee al bijna veertig jaar getrouwd zijn sinds ze in 1985 in het huwelijksbootje stapten (volgens Married Biography). Guzmán en zijn vrouw hebben samen vijf kinderen, en – verrassend genoeg voor een populaire acteur als Guzmán – wonen hij en zijn gezin in Sutton, Vermont, waar ze wat privacy kunnen behouden (volgens Married Biography).

Hoewel Guzmán zijn romantische en persoonlijke leven behoorlijk privé houdt, heeft hij zich uitgesproken over zijn opwinding om deel uit te maken van 'Wednesday'. In een interview met deDagelijks dood, dacht de acteur na over hoe surrealistisch het is om deel uit te maken van de show waar hij als kind naar keek. "Ik ben opgegroeid met het kijken naar The Addams Family en ik hou van de Addams Family! Ik rende van school naar huis om naar The Addams Family te kijken. Het was iets dat zo briljant was, dat tegelijkertijd zo maf en griezelig was," hij zei. "Dit is waar dromen van gemaakt zijn en deze show waar ik mee ben opgegroeid en nu maak ik er deel van uit en geef ik het een frisse wind, een nieuw leven, een voortzetting... Ik ben gewoon blij om wees hier. Ik knijp mezelf elke dag.'

Tyler Galpin/Hunter Doohan

The Cast Of Wednesday And Their Real-Life Partners - The List (8)

Leon Bennett/Getty Images

Hunter Doohan, die in de show de schattige barista Tyler Galpin en de vriend van Wednesday speelt, trouwde onlangs in het echt. De 28-jarige ‘Westworld’-acteur trouwde in juni 2022 met zijn huidige echtgenoot, Fielder Jewett.Afleiden). Het is onduidelijk wanneer Doohan en Jewett elkaar voor het eerst zagen, maarInstagram foto'svan de twee dateert uit 2018. Doohan stelde tijdens de pandemie voor en ondertitelde een opname van het voorstel met: "Is er iets meer in 2020 dan een voorstel voor thuis? Ik hou van je ... Ik kan niet wachten om met je te trouwen!" (viaInstagram).

In een andere recenteInstagram-bericht, Doohan deelde een foto van zichzelf en Jewett op hun prachtige trouwdag, met als onderschrift de vrolijke foto: "Het is moeilijk om je trouwdag samen te vatten in een Instagram-onderschrift... Het was absoluut de beste dag van ons leven! Bedankt aan iedereen die het zo speciaal heeft gemaakt!" Wij zien het graag.

Bianca Barclay/Vreugdezondag

The Cast Of Wednesday And Their Real-Life Partners - The List (9)

Michael Rowe/Getty Images

Op "Wednesday" is Bianca Barclay (gespeeld door Joy Sunday) single, maar heeft ze een stukje geschiedenis met Xavier Thorpe. In het echte leven lijkt het model en de acteur vrijgezel te zijn, of als ze een relatie heeft, houdt ze het erg privé. OpInstagram van zondag, plaatst ze voornamelijk selfies, foto's van haar reizen en foto's van haar en haar vrienden.

Ze plaatste ook een video-interview met Strong Black Lead (viaInstagram) waar ze vertelt over haar overeenkomsten en verschillen met haar 'woensdag'-personage. “Zowel Bianca als ik zijn erg overtuigend, erg zelfverzekerd en – ik denk graag – modieus,” zei ze. Wat hun verschillen betreft, zei Sunday: "Ik denk dat ik bij de eerste benadering een beetje vriendelijker ben. ... Ik was lang niet zo populair op de middelbare school", zei ze. Als het gaat om de enigszins gemene aard van haar personage, hanteert Sunday een empathische benadering: "Ik ben het niet eens met de manier waarop ze anderen beoordeelt, maar ik denk niet dat het noodzakelijkerwijs haar schuld is", zegt ze. "Ik denk dat ze gewoon op haar hoede is en ervoor wil zorgen dat ze niet gewond raakt."

Oom Fester/Fred Armisen

The Cast Of Wednesday And Their Real-Life Partners - The List (10)

lev radin/Shutterstock

Oom Fester (gespeeld doorFred Armisen) maakt een korte verschijning in de zevende aflevering van 'Wednesday', waarbij hij zijn nichtje helpt bij haar onderzoek en ook een aantal vreemde, verontrustende capriolen van Uncle Fester uitvoert die 'The Addams Family'-fans van het eigenzinnige personage gewend zijn.

Armisen is behoorlijk anders dan zijn griezelige tegenhanger op het scherm. Armisen staat bekend om zijn komische rollen in 'Portlandia', 'Saturday Night Live', 'Anchorman' en 'Easy A.' Als het gaat om het daten van Armisen, was hij twee keer getrouwd; eenmaal in 1998 voor zangeres Sally Timms tot 2004; en opnieuw in 2009 aan Elizabeth Moss tot 2011 (perWij wekelijks). In 2014 begon Armisen te daten met " Russian Doll " -acteur Natasha Lyonne. Armisen zei dat de twee heel verschillend waren, maar dat is een deel van wat hen tot elkaar aantrok. "We lijken erg op elkaar, maar zijn het tegenovergestelde. ... Zij houdt van het soort gevoel van chaos en ik hou altijd van rust", zei Armisen in 2019 tegen Conan O'Brien (via Us Weekly).

De twee waren zeven jaar samen, maar gingen, net als veel andere koppels, uit elkaar tijdens de pandemie. De belangrijkste reden voor het uiteenvallen? Lyonne wilde een zwembad en Armisen niet. "We houden ongeveer net zoveel van elkaar als twee mensen van elkaar kunnen houden en we praten nog steeds de hele tijd, maar Freddy houdt niet van een zwembad", zei Lyonne (via Us Weekly). “Het lijkt misschien een alledaagse reden voor een breuk, maar tijdens die pandemie moet je je rondjes draaien.” Redelijk.

Ajax Petropolus/Georgie Farmer

The Cast Of Wednesday And Their Real-Life Partners - The List (11)

Presley Ann/Getty Images

Ajax Petropolus is een gorgon op "woensdag", met het vermogen om mensen in steen te veranderen als hij ze in de ogen kijkt, wat daten een beetje moeilijk voor hem maakt. Gelukkig is de acteur die Ajax speelt, Georgie Farmer, geen gorgon (voor zover we weten), maar zijn datingleven lijkt wel wat ups en downs te kennen.

In een interview metHollywire, Farmer zei: "Ik heb een paar slechte dates gehad. Ik denk dat mijn slechtste date was... Ik herinner me dat ik naar de bioscoop ging... met een meisje en we praatten niet echt op weg naar de bioscoop , en toen praatten we niet meer in de film ... en toen kwamen we naar buiten, en toen zeiden we gewoon: 'Nou, dat was een goede film.' ... En toen omhelsden we elkaar een beetje en toen was dat het. We hebben nooit meer met elkaar gesproken.'

Het lijkt erop dat Farmer nu vrijgezel is - hij plaatst meestal foto's van zijn vrienden en 'woensdag'-castgenoten op de zijneInstagram- maar we hopen dat zijn toekomstige dates beter verlopen dan zijn slechtste.

Dr. A.S. Valerie Kinbott/Riki Lindhome

The Cast Of Wednesday And Their Real-Life Partners - The List (12)

Kathy Hutchins/Shutterstock

Dr. Valerie Kinbott speelt de therapeut van woensdag in de show, maar wie is zij in het echte leven?Ricky Lindhomeis een acteur en muzikant die bekend staat om haar rollen in 'Knives Out' en 'The Last House on the Left', evenals haar zang en songwriting voor de komische folkgroep in 'Garfunkel and Oates'.

Wat het romantische leven van Lindhome betreft, heeft ze de zaken behoorlijk privé gehouden. In een aflevering van "The Endless Romantische Podcast" met cabaretiers Natasha Leggero en Moshe Kasher onthulde Lindhome echter dat ze een relatie heeft. Nadat ze haar gebrek aan 'geluk' had besproken bij het vinden van liefde in het verleden, legde ze uit dat ze, nadat ze tussen de opnames van 'Wednesday' solo door Europa had gereisd, toevallig iemand ontmoette in Los Angeles met wie ze een klik had. "Ik had steeds pech", zei ze (viaYouTube). "Ik bleef uitvallen." Maar het lijkt erop dat het geluk nu aan haar kant staat, aangezien zij en haar nieuwe partner gelukkig lijken te zijn en het goed doen.

Lindhome biedt ook goed advies voor iedereen die pech heeft in de liefde. Op de podcast zei ze: “Ik denk dat mijn enige advies is: wees niet in het vagevuur als je single bent. Leef je leven. Ga naar Parijs. Krijg een baby. Wacht niet. Zet je lot niet opzij. in de handen van iemand anders als het geluk niet meewerkt" (viaYouTube). Het lijkt erop dat Lindhome in het echte leven net zoveel goede adviezen heeft als haar therapeut-tegenhanger op 'woensdag'.

Enid Sinclair/Emma Myers

The Cast Of Wednesday And Their Real-Life Partners - The List (13)

Presley Ann/Getty Images

Op woensdag,"Emma Myersspeelt Enid Sinclair, de vrolijke en ondersteunende kamergenoot van Wednesday Addam. In het echte leven lijkt Myers net zo vrolijk en charmant, met verschillende interviews die de brutale persoonlijkheid van de doorbraakster laten zien. Hoewel het erop lijkt dat Myers vrijgezel is, hebben veel fans haar woensdag 'verzonden' en zelfs een relatienaam bedacht: 'Wenclair'. Myers' co-ster Jenna Ortega zei in een rode loper-interview met Pride (viaTienermode) dat "in een perfecte wereld [Wenclair] iets zou zijn geweest."

Hoewel er weinig informatie beschikbaar is over het datingleven van Myers buiten het scherm, heeft ze veel liefde voor een bepaalde band: Seventeen. De Zuid-Koreaanse boyband, bekend van nummers als 'Hot' en 'Pretty U', is de huidige obsessie van Myers. Tijdens haar allereerste optreden in een talkshow vertelde de 20-jarige aan Jimmy Fallon dat ze haar favoriete band zijn sinds ze 15 was. Wat betreft hun beste nummer? "Mijn favoriete nummer is - ik denk dat iedereen dit nummer 'To you' leuk zou vinden. Het is echt leuk, vrolijk en er zit een geweldig verhaal achter", zei ze (viaYouTube). Dat is genoteerd!

Lurch/George Burcea

The Cast Of Wednesday And Their Real-Life Partners - The List (14)

Presley Ann/Getty Images

Lurch, de butler van de Addams-familie, verschijnt slechts kort in Netflix's veelgeprezen 'Wednesday'. Informatie over de acteur GeorgeBurcea die Lurch speelt, is ook behoorlijk moeilijk te verkrijgen. Maar wat we wel weten is dat Burcea een Roemeense acteur is die in verschillende Roemeense films heeft gespeeld en zijn grote doorbraak kreeg in de Roemeense film "Süskind" uit 2012, waarin hij de rol van soldaat speelde (perGH-roddel). Een ander leuk feit over Burcea is dat hij vóór zijn acteercarrière zeeman was!

Wat zijn datingleven betreft, had Burcea naar verluidt een relatie met een Roemeense zangeres genaamd Andreea Bălan, maar hij heeft nu een relatie met Viviana Sposub. Burcea heeft ook twee kinderen genaamd Clara Maria Burcea Bălan en Ella Bălan Burcea (volgens GH Gossip). We kijken ernaar uit om meer over Burcea te leren en hopelijk meer van hem te zien in het tweede seizoen van 'Woensdag'.

De cast van woensdag en hun echte partners - de lijst (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Sen. Emmett Berge

Last Updated:

Views: 6262

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Sen. Emmett Berge

Birthday: 1993-06-17

Address: 787 Elvis Divide, Port Brice, OH 24507-6802

Phone: +9779049645255

Job: Senior Healthcare Specialist

Hobby: Cycling, Model building, Kitesurfing, Origami, Lapidary, Dance, Basketball

Introduction: My name is Sen. Emmett Berge, I am a funny, vast, charming, courageous, enthusiastic, jolly, famous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.